cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. telefon: 06 1 210 10 30 levelezés
e-mail: fazekas@fazekas.hu fax: 06 1 210 07 45 jelszóváltoztatás
Fazekas életképek
Matematikai Tudásközpont

Kedves Szülők és Diákok!

Iskolánk 2017 szeptemberétől Matematika Tudásközpont lett. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy a matematikai tehetségek fejlesztése még sokoldalúbb legyen. Iskolánk regisztrált az Oktatási Hivatal által támogatott / létrehozott TehetségKapu honlapon, mely a tehetségazonosító, tehetséggondozó tevékenységek és azok eredményeinek rögzítésére alkalmas információs rendszer. A TehetségKapu rendszer hosszú távú célja a tehetséggondozás eddigi szerteágazó kezdeményezéseinek és fejlesztéseinek összefogása. A rendszer rövid távú célja a tehetségek megismerésének támogatása. A TehetségKapu informatikai rendszer alkalmas a hatékony tehetséggondozó módszerek megismertetésére, terjesztésére, és segíti a tehetségek számára legmegfelelőbb program, mentor megtalálását.

Az aktuális tehetséggondozó programokról és versenyekről folyamatosan tájékozódhatnak ezen a honlapon.

Egy egyszerű regisztráció után lehetőség nyílik érdekes, kreativitást fejlesztő feladatok megoldására, valamint a különböző tehetségterületek feltérképezésére, azonosítására.

Használatát minden korosztálynak javasoljuk.

Tehetséggondozással kapcsolatos kérdéseikkel kereshetnek minket az alsós honlapon meghirdetett tehetséggondozó fogadóórákon.

Pedagógus kollégáink matematikai tehetséggondozással kapcsolatos szakmai programjainkról az alsós honlapon tájékozódhatnak.